( 24/7 webshop )
Orthopedie 't Park
OVER Orthopedie 't Park
Vandaag: Open   

09u00 - 12u00    14u00 - 18u00

Toon alle openingsuren
M
gesloten
D
gesloten
14u00
18u00
W
gesloten
14u00
20u00
D
gesloten
14u00
18u00
V
gesloten
Z
09u00
12u00
14u00
18u00
Z
gesloten
OVER Orthopedie 't Park

Orthopedie 't park is gespecialiseerd in het vinden van een oplossing voor uw voeten, we zijn er ons bewust van dat we dagelijks onze voeten gebruiken.

Iedere voet is voor ons een uitdaging om de geschikte comfortschoen te vinden. Voldoet dit niet, kan de combinatie met een op maat gemaakte zool de oplossing zijn.

Sommige aandoeningen kunnen niet verholpen worden met zolen en comfortschoenen, voor deze gevallen staan we klaar met advies over orthopedische schoenen.

U bent altijd welkom om alle vragen en problemen te bespreken.

Erkend door alle mutualiteiten 1-6-11015-85-131

Contacteer ons
Herstellingen aan schoenen Hakken en zolen kan u steeds laten herstellen bij ons. Zolen die loskomen kunnen we verlijmen, nieuwe rits, gesp vervangen, ....
Klein stikwerk kan direct uitgevoerd worden.

Steunzolen op maat Soms is het mogelijk dat kleine lichamelijke ongemakken opgelost kunnen worden door middel van op maat gemaakte zolen.
De zolen verhelpen niet enkel problemen aan de voeten, het is ook mogelijk dat pijn aan de enkels, knieën en rug verholpen kunnen worden wanneer die het gevolg zijn van bepaalde voetafwijkingen.

De zolen die u bij ons laat maken, worden individueel vervaardigd in ons eigen atelier. Geen enkele voet is dezelfde dus wij schenken u een persoonlijke aanpak.
De materialen voor de steunzolen variëren in functie van de aandoening en het gebruik ervan.


Orthopedische schoenen Bieden steunzolen of aanpassing aan comfortschoenen geen oplossing, dan stappen we over op orthopedisch schoenen. Deze schoenen zijn individueel op maat gemaakt. Ze dienen als hulpmiddel en geven ondersteuning aan de voeten, zodat u comfortabel kan stappen en functioneren bij uw dagelijkse activiteiten of werk.
De productie wordt nauwkeurig afgestemd op de specifieke voetproblemen.
In samenspraak kan u de stijl, kleur en vorm van de schoenen kiezen.

Nieuwsblog

>>

Deze winkel wordt u aanbevolen door